Den nyeste udmelding fra regeringen i torsdags og senest sundhedsstyrelsens nyeste vejledning ift. smittespredning giver mulighed for, at der kan blive åbnet op for udendørsmotion på grupper op til 10 personer inklusiv træner/instruktør, samtidig står det også klart, at motionscentre/fitnesscentre ikke kan genåbne før tidligst til august. Dette betyder, at vi allerede nu endnu engang har forlænget de faste medlemsskaber af motionscenteret til august.

De udendørsaktiviteter vi normalt har i Mou IF er walk and talk, naturmotion, petanque og fodbold. Hvis du som instruktør/træner/frivillig i foreningen har ideer til eller spørgsmål omkring andre mulige udendørs aktiviteter, er du mere end velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Fodboldafdelingen arbejder lige nu på at opstarte træningen for herresenior, hvis du er ny spiller kan du kontakte fodboldformand Jens Kirch(26825104) eller træner Allan Nyberg(50701951) for nærmere information.

Børneholdene kan vi ikke opstarte nu, da vi ikke vil pålægge vores frivillige ungdomstrænere at skulle sørge for, at børnene overholder afstand- og hygiejnereglerne, samt at skulle rengøre alle
bolde efterfølgende.

Der er mulighed for, at de forskellige afdelinger kan arrangere forskellige trænings- /motionstilbud. Disse vil i så fald blive annonceret på hjemmesiden, facebook og infoskærmene.

Majken Willis-Christensen