I forbindelse med at der i dagspressen fokuseres en del på at

der foreslås en åbning af fitnesscentre allerede i morgen den 8. juni har vi i Mou Idrætsforening fået en del spørgsmål fra medlemmer om hvorvidt dette også gælder vores
motionscenter.

Først og fremmest skal det siges der endnu ikke ligger retningslinjer fra hverken sundhedsstyrelsen eller idrætsorganisationerne ift. hvordan en åbning af fitnesscentre skal løbe af stablen, herunder hvilke krav der stilles til vores frivillige ledere i motionscenteret. Herudover er vi i Mou Idrætsforening også afhængig af at Aalborg Kommune giver grønt lys for at vi kan åbne for vores lokaler, dette både klubhus og motionscenter.

Så snart vi får de forskellige retningslinjer vil vi selvfølgelig kigge på hvad det betyder for vores motionscenter, vi vil herefter hurtigst muligt melde ud til vores medlemmer hvorvidt det bliver muligt at åbne i Mou motionscenter inden den forventede åbning i august. Vi har et planlagt bestyrelsesmøde på torsdag den 11. juni, hvor vi håber på at kan have alle nødvendige oplysninger/retningslinjer ift. at kunne lave en vejledende beslutning til motionsafdelingen.

Majken Willis-Christensen