Vi har i bestyrelsen og motionsafdelingen truffet beslutning om at vi fastholder den oprindelige udmelding omkring motionscenteret, altså at der er lukket frem til og med den 1. august 2020. Alle medlemskaber er allerede forlænget til denne dato.

Vi har selvfølgelig vendt muligheden for at åbne motionscenteret allerede nu, hvilket jo blev en mulighed med regeringens udvidelse ift. genåbning den 8. juni. Hvis vi skulle åbne nu, ville det dog kræve en meget stor indsats. Der kræves blandt andet en daglig grundig rengøring af centeret, udover at medlemmerne selv skal sørge for at spritte de redskaber af det bruger før og efter brug, ligesom der også vil være en del redskaber, der ikke vil kunne bruges, da det ikke er muligt på forsvarlig vis at rengøre disse. Herudover vil det også være nødvendigt, at de frivillige instruktører i det daglige på skift kommer i centeret. Dette skal de for at tjekke op på om kravet, at man som medlem sørger for at spritte af, bliver overholdt. Når vi holder dette op mod vores erfaring omkring hvor lidt centeret bliver benyttet i sommerperioden står arbejdet ikke til måls med behovet i en sommerperiode, hvor vores frivillige jo også har brug for lidt ferie.

Vi håber på alles forståelse omkring dette.

På foreningens vegne
Formand Majken Willis-Christensen