I fodboldafdelingen har vi hold for både børne-, ungdoms- og senior spillere. Fælles for alle holdene er, at vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab samt, at der er plads til alle uanset fodboldmæssige færdigheder.

I hold oversigten i menuen til venstre, kan du få adgang til en række oplysninger om de enkelte hold.

Savner du yderligere oplysninger om fodbold i MIF, manglende hold eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte en af trænerne eller fodboldafdelingens bestyrelsesmedlemmer.

Har du lyst til at prøve fodboldens verden, har du som ny spiller i Mou 2-3 gratis træninger inden betaling, så mød endelig op til træning og få en snak med både spillere og trænere.

Så skal vi have sparket endnu et fodboldsår i gang i MOU IF.

Vores U15 piger starter deres træning for dette år onsdag den 10. marts fra 17:00 til 18:00. Pigernes trænere i denne sæson bliver Susanne Jensen og Jens Kirch Pinholt.
.
Vores U14 drenge starter deres træning for dette år torsdag den 11. marts fra 17:00 til 18:30. Drengenes trænere i denne sæson bliver Mikkel Aslak Thomsen, Tobias Kirch Jensen, Dennis Fogh Madsen, Rasmus Møldrup Pedersen og Jesper Christensen.

Vores U11 drenge starter deres træning for dette år mandag den 8. marts fra 16:30 til 17:30. Drengenes trænere i denne sæson bliver Mads Kirch og Tim Willis-Christensen med Malthe Kirch som hjælpetræner.

Vores U8 hold starter først deres træning for dette år efter påsken træningstiden kommer senere. Holdet mangler dog en træner på nuværende tidspunkt hvis du kunne være interesseret ville du dog få hjælp af nogle hjælpetrænere Karoline Korsgaard, Astrid Thomsen og Millie Christensen.

Husk at grundet restriktioner er det ikke muligt at klæde om i klubhuset, derfor skal man komme omklædt til træning.

Så har vores to herre senior hold fået skudt deres træning igang for denne sæson, til sæsonens første træning blev pladserne til træningen hurtigt taget, da der kun kan være et begrænset antal deltager grundet Corona. Vi syntes derfor her i klubben at det er så flot at vi i vores lille klub, har så godt et fællesskab i vores senior afdeling, kunne samle 25 mand allerede 1 dag før træningen så der var fyldt op. På nuværende tidspunkt træner herrerne om onsdagen fra 18:30 til ca. 20:00.
Hvis man kunne være interesseret i at vide mere kan man kontakte Jens Kirch Pinholt - formand for fodbold afdelingen i Mou IF eller Allan Nyberg - herre senior træner.

Vi her hos Mou IF glæder os til at se jer alle nye som gamle til en fantastisk sæson med fodbold.
Hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i at være træner for U8 holdet, kan du kontakte formanden for fodboldafdelingen Jens Kirch på nummeret: 26 82 51 04

Mou Stadion skifter navn til Joka Arena!!

I Mou Idrætsforening, har vi fået rykket Verner over på den anden side af tribunen, så han fra næste sæson også kan se med fra toppen af tribunen, når hans elskede Mou skal spille.
Vi har også i disse tider haft gang i nogle rigtig store forhandlinger, Mou IF har nemlig fået en stadionsponsor.

Sponsoren er Joka Biler som også har sørget for, at vi har fået puder, som I tilskuere kan sidde på når I er oppe og se fodbold, så man sidder lidt mere behageligt.

Så for at fejre denne nye aftale, vil der blive holdt et stort arrangement til Mou seniors først hjemmekamp, der vil være mulighed for at få en øl eller sodavand, man kan også få sig en pølse fra pølsevognen.

Så vi håber I vil komme og støtte holdet når sæsonen engang starter, og hjælpe alle Mou hold med at få en god første sæson på den nye Joka Arena.

MIF og MIF Fodbold