Så skal vi have sparket endnu et fodboldsår i gang i MOU IF.

Vores U15 piger starter deres træning for dette år onsdag den 10. marts fra 17:00 til 18:00. Pigernes trænere i denne sæson bliver Susanne Jensen og Jens Kirch Pinholt.
.
Vores U14 drenge starter deres træning for dette år torsdag den 11. marts fra 17:00 til 18:30. Drengenes trænere i denne sæson bliver Mikkel Aslak Thomsen, Tobias Kirch Jensen, Dennis Fogh Madsen, Rasmus Møldrup Pedersen og Jesper Christensen.

Vores U11 drenge starter deres træning for dette år mandag den 8. marts fra 16:30 til 17:30. Drengenes trænere i denne sæson bliver Mads Kirch og Tim Willis-Christensen med Malthe Kirch som hjælpetræner.

Vores U8 hold starter først deres træning for dette år efter påsken træningstiden kommer senere. Holdet mangler dog en træner på nuværende tidspunkt hvis du kunne være interesseret ville du dog få hjælp af nogle hjælpetrænere Karoline Korsgaard, Astrid Thomsen og Millie Christensen.

Husk at grundet restriktioner er det ikke muligt at klæde om i klubhuset, derfor skal man komme omklædt til træning.

Så har vores to herre senior hold fået skudt deres træning igang for denne sæson, til sæsonens første træning blev pladserne til træningen hurtigt taget, da der kun kan være et begrænset antal deltager grundet Corona. Vi syntes derfor her i klubben at det er så flot at vi i vores lille klub, har så godt et fællesskab i vores senior afdeling, kunne samle 25 mand allerede 1 dag før træningen så der var fyldt op. På nuværende tidspunkt træner herrerne om onsdagen fra 18:30 til ca. 20:00.
Hvis man kunne være interesseret i at vide mere kan man kontakte Jens Kirch Pinholt - formand for fodbold afdelingen i Mou IF eller Allan Nyberg - herre senior træner.

Vi her hos Mou IF glæder os til at se jer alle nye som gamle til en fantastisk sæson med fodbold.
Hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i at være træner for U8 holdet, kan du kontakte formanden for fodboldafdelingen Jens Kirch på nummeret: 26 82 51 04