Bevæg dig for livet - hele året.

Oplev glæden ved bevægelse i fællesskab og fællesskabet og socialt liv i foreningen. Vi tilbyder aktiviteter i vand, til lands og for alle i aldersgruppen mellem 0-100 år.Vore uddannede instruktører er med til at sikre udvikling og vedligeholdelse af kroppen gennem træning i vand, leg eller rytmisk træning.

I forår- og sommersæsonen tilbyder vi naturgymnastik for seniorer og walk’n’talk for alle.

Har du en instruktør i maven eller brænder du for at holde lokalsamfundet i gang gennem gymnastikforeningen? Så tøv ikke med at kontakte os! Informationer findes i menuen til venstre. VIl du hellere have det som en fil, så skriv bare.

Tak til alle, der hjalp til både før, under og efter. I er uundværlige!

Husk at holde jer opdateret her på facebook og på hjemmesiden, hvor der løbende oprettes hold både for store og små.

Husk også pizzaspring på tirsdag for alle,
der går i 0. klasse og op efter. Tilmelding via hjemmesiden (pris 60kr).

Og endelig er det senest fra i morgen, at man via hjemmesiden kan tilmelde sig svømning. Der er hold om tirsdagen med start den 19. marts.

Tirsdag 2. april 2019 kl. 19.00 starter vi også op for en ny sæson Walk and talk, se mere under holdoversigten under Gymnastik & Krop

Selve gymnastiksæsonen begynder igen efter sommerferien. Vi ses!