Bevæg dig for livet - hele året.

Oplev glæden ved bevægelse i fællesskab og fællesskabet og socialt liv i foreningen. Vi tilbyder aktiviteter i vand, til lands og for alle i aldersgruppen mellem 0-100 år.Vore uddannede instruktører er med til at sikre udvikling og vedligeholdelse af kroppen gennem træning i vand, leg eller rytmisk træning.

I forår- og sommersæsonen tilbyder vi naturgymnastik for seniorer og walk’n’talk for alle.

Har du en instruktør i maven eller brænder du for at holde lokalsamfundet i gang gennem gymnastikforeningen? Så tøv ikke med at kontakte os! Informationer findes i menuen til venstre. VIl du hellere have det som en fil, så skriv bare.

Vi indkalder hermed til et opvisningsmøde. Vi har en del hjælpere, som plejer at hjælpe til, når vi årligt afholder gymnastikopvisning. I år ønsker vi at samle jer alle og invitere nye ind, som har lyst at hjælpe til. Der er små som store opgaver og alle kan være med. Kom og hør, hvordan du kan bidrage til, at alle får en god opvisningsdag i Mou.

Mødet afholdes mandag den 3. februar kl. 19.00 i Klubhuset. Udvalget mødes kl. 18.00, så har du lyst til at være en del af udvalget, så mød endelig op - her mangler vi nye hænder!
Alle er velkomne og vi byder på lidt godt og lidt kaffe/the til alle fremmødte. Har du en god idé, noget vi ikke har tænkt på eller vil du gerne høre mere om arbejdet i udvalget? Så kom og deltag den 22. januar, kl. 19.00 i Klubhuset i Mou.

Dagsorden:
  1. Velkommen
  2. Udvalgsformandens årsberetning
  3. Budget
  4. Valg
  5. Ønsker til fremtidige indkøb
  6. Opvisning 2020
  7. Evt.
Vi har rykket deadline, så det er stadig muligt at registrere en T-shirtstørrelse til opvisning 2020.

Opvisningen finder sted søndag den 8. marts 2020 fra kl. 10.00 - alle er velkomne!

Følg linket herunder for at registrere dit barns/dine børns T-shirtstørrelse(r):

Ved spørgsmål kontakt Signe på 27631184