Bevæg dig for livet - hele året.

Oplev glæden ved bevægelse i fællesskab og fællesskabet og socialt liv i foreningen. Vi tilbyder aktiviteter i vand, til lands og for alle i aldersgruppen mellem 0-100 år.Vore uddannede instruktører er med til at sikre udvikling og vedligeholdelse af kroppen gennem træning i vand, leg eller rytmisk træning.

I forår- og sommersæsonen tilbyder vi naturgymnastik for seniorer og walk’n’talk for alle.

Har du en instruktør i maven eller brænder du for at holde lokalsamfundet i gang gennem gymnastikforeningen? Så tøv ikke med at kontakte os! Informationer findes i menuen til venstre. VIl du hellere have det som en fil, så skriv bare.

Så er det tid at skifte indsendørs motion ud med motion i skov, egn og byrum. Naturen har stor betydning for vores fysiske og psykiske velbefindende.

Du får:
 -lys og frisk luft
 -nedsætter stresniveau
 -oplever naturens duft
 -hører fuglenes sang
 -mærker naturens stilhed
 -bevæget alle muskler i kroppen.

Opstart den 17-4 kl 9.00 ved klubhuset.
Kontigent 10 kr pr gang
Vi forsætter alle onsdage sommeren over.
Mulighed for hyggeligt samvær efter træning. Du medbringer selv kaffe eller te.

Jeg er flink af natur
Så kom bar´do