Bevæg dig for livet - hele året.

Oplev glæden ved bevægelse i fællesskab og fællesskabet og socialt liv i foreningen. Vi tilbyder aktiviteter i vand, til lands og for alle i aldersgruppen mellem 0-100 år.Vore uddannede instruktører er med til at sikre udvikling og vedligeholdelse af kroppen gennem træning i vand, leg eller rytmisk træning.

I forår- og sommersæsonen tilbyder vi naturgymnastik for seniorer og walk’n’talk for alle.

Har du en instruktør i maven eller brænder du for at holde lokalsamfundet i gang gennem gymnastikforeningen? Så tøv ikke med at kontakte os! Informationer findes i menuen til venstre. VIl du hellere have det som en fil, så skriv bare.

Så er det i morgen gymnastiksæsonen for alvor skydes i gang. Yoga og vandaerobic er så småt i gang og i morgen tirsdag gælder det børnegymnasterne. Der er gymnastik for børn og unge i alle aldre, det foregår tirsdag og torsdag i hallen.

Derudover er det også i denne uge, at vi tager hul på en omgang børnesvømning i Dokkedal. Der er pladser endnu på begge hold, som altså er for børn fra 1. kl til 4. kl. Se mere på hjemmesiden http://www.mou-if.dk/index.php/tilmelding

Vel mødt, vi glæder os til at se jer på gulvet og i vandet!