Bevæg dig for livet - hele året.

Oplev glæden ved bevægelse i fællesskab og fællesskabet og socialt liv i foreningen. Vi tilbyder aktiviteter i vand, til lands og for alle i aldersgruppen mellem 0-100 år.Vore uddannede instruktører er med til at sikre udvikling og vedligeholdelse af kroppen gennem træning i vand, leg eller rytmisk træning.

I forår- og sommersæsonen tilbyder vi naturgymnastik for seniorer og walk’n’talk for alle.

Har du en instruktør i maven eller brænder du for at holde lokalsamfundet i gang gennem gymnastikforeningen? Så tøv ikke med at kontakte os! Informationer findes i menuen til venstre. VIl du hellere have det som en fil, så skriv bare.

Så starter vi 2 hold bevægelse i vand. Vi byder velkommen til ny sæson med Annemarie Nøhr og vores nye instruktør Ursula Okholm.

Vi springer i vandet mandag den 30 august og tirsdag den 31 august

Mandage kl.10- 11
Annemarie Nøhr

Tirsdag kl.18 - 19
Ursula Okholm

Med Venlig Hilsen
Gymnastikudvalget

Savner dit barn også at springe, og bare være social med vennerne?
Så har gymnatikudvalget, lavet et sommerhold for 3 klasse til 17år.Vi starter op på onsdag den 21 april fra kl. 17.00 - 18.30

Grundet retningslinjerne, skal forsamlingsforbudet overholdes, og derfor må vi Max være 23 gymnaster.

KOM OMKLÆDT OG TAG GERNE NOGET OG DRIKKE MED.
MED VENLIG HILSEN
GYMNATIKUDVALGET