Der var ros til gymnastikafdelingen i Mou Idrætsforening ved afdelingsmødet den 28. januar. Deltagerne udtrykte glæde over, at der nu var tilbud om svømning. Det blev oplyst, at svømning i år starter efter gymnastikopvisningen og kommer til at ligge om tirsdagen.

Planen for gymnastikopvisningen er nu ved at være klar. Udover foreningens egne fem hold kommer der to gæstehold. Opvisningen er den 10. marts fra kl. 10 i Mouhallen. Afdelingen kommer ud med et pænt overskud, så nu er det op til deltagere og instruktører at komme med ønsker. Det var ikke muligt at få flere til at gå ind i afdelingens arbejde, men de tre nuværende udvalgsmedlemmer gav udtryk for, at deres oplevelse var, at der altid var folk, der var parate til at hjælpe. Derfor har de også mod på at fortsætte arbejdet.

En af udfordringerne for afdelingen var at få instruktører og hjælpeinstruktører. Så mødet sluttede med en opfordring; kender du nogen, der kunne være interesseret, så er afdelingen klar med støtte og muligheder for kurser.

På billedet ses instruktører, hjælpetrænere og forsøgskaniner som deltog i et minikursus først på sæsonen.