Centret er tilgængeligt for medlemmer hele døgnet, der skal dog tages hensyn til, at der skal gøres rent i lokalerne. Her er mulighed for at deltage på senior-, ungdoms- hold samt fælles træning. Desuden tilbydes Indoor Cykling. For mere indformation se menuen til venstre.

Oversigt over holdtræningstider i Mou Fitness

DAG FRA TIL TYPE INSTRUKTØR
MANDAG 08.00 11.00 Senior Heine/Per
  17.00 18.00 Cirkeltræning Pia
  19.00 20.00 Instruktør for alle Jacob
TIRSDAG 10.00 11.00 Maskinrummet Hans
  11.00 12.00 Aalborg Kommune Anders
  17.00 18.00 Instruktør for alle Nick
ONSDAG 17.00 18.00 Cirkeltræning Pia

TORSDAG 18.00 19.00 Instruktør for alle Kaj
FREDAG 08.30 10.00 Senior Heine/Per
  10.00 11.00 Maskinrummet Hans
  11.00 12.00 Aalborg Kommune Anders

Bemærk at ved Senior-Maskinrummet og Cirkeltræning kan IKKEmedlemmer deltage mod betaling. Pt. Kr. 10- 20 pr. gang

Vores motionscenter har som bekendt været lukket ned siden marts, alle abonnementer er forlænget til den 1. august, hvorfor vi har besluttet at åbne motionscenteret fra og med uge 32, det vil sige mandag den 3. august.

Centeret vil som noget nyt være lukket i hverdagene fra kl. 9-10 og 13-14 i weekenden/helligdage, da retningslinjerne fra myndighederne kræver daglig grundig rengøring.

Der er nogle nye retningslinier i forbindelse med genåbningen af motionscenteret:

Vis hensyn til andre udøvere.

-Bliv hjemme hvis du har symptomer.

-Der må maksimalt være 25 personer til stede i centret. (så vent udenfor eller kom tilbage senere)

-Hold afstand min. 2 meter til andre udøvere.

-Kom omklædt, vi kan ikke tilbyde adgang til omklædnings- og badefaciliteter.

-Maskiner og andet som er opmagasineret i det tidligere omklædningsrum, må IKKE  anvendes.

- Håndklæder skal medbringes og bruges, så man ikke sidder direkte på maskinerne

- Alle skal selvfølgelig bære fodtøj til indendørs brug

- Vigtigt at alt, man bruger i fitnesscenteret, skal sprittes af før og efter brug med de sædvanlige sprayflasker og papir

- skal man bruge måtte, skal egen måtte medbringes

- der er håndsprit i alle rum til brug

-Medbring så meget eget udstyr som muligt.

-Det nye handicaptoilet kan bruges af alle. Husk at bruge håndsprit og evt. håndvask efter brug. Medbring evt. eget håndsprit.

-De  3 løbebånd og crosstrainers kan anvendes på en gang, (2 meter mellem hver). Anvendes  andre maskiner må maskinen før og efter ikke anvendes på samme tid. Maskiner i vægtrummet kan anvendes på en gang.

-beslaglæg kun 1 maskine ad gangen.

-Husk af bruge håndsprit medens du motionerer

Der vil være ekstra kontrol i centeret her efter genåbningen for at sikre at alle overholder retningslinjerne

Vi glæder os til at se alle vores medlemmer i motionscenteret igen.